بهترین جراح آندوسکوپی سینوس در تهران + هزینه عمل آندوسکوپی سینوس

جراحی آندوسکوپی سینوس چیست؟

جراحی آندوسکوپی بینی و سینوس

جراحی سنتی سینوس شامل برداشتن بافت سینوسی و تشکیل کانال های تخلیه طبیعی با ایجاد مسیر تخلیه مواد عفونی از حفره های سینوس است. در بیشتر مواقع ، جراح از تکنیک های آندوسکوپی استفاده می کند که امکان تصویر سازی بهتر و دقیق تر را بدون نیاز به ایجاد برش های خارجی فراهم می آورد. در نتیجه ، تورم ، خونریزی و ناراحتی کمتر و بهبودی سریعتر بعد از جراحی سینوس حاصل می گردد.

در جراحی آندوسکوپی سینوس برخلاف انواع دیگر جراحی ها که در آن قسمتی از اندام یا کل اندام مشکل دار برداشته می شود ، تنها بافت عفونی برداشته می شود و تغییر مسیرهای سینوس موجود را نیز شامل می شود. نمی توان گفت که مراقبتهای بعد از جراحی سینوزیت به اندازه خود عمل جراحی اهمیت دارد اما پیروی از این اقدامات نیز بسیار مهم می باشد. یکی از شایع ترین دلایل عدم موفقیت این روش ، مراقبت و پیگیری ضعیف بعد از عمل است. پزشک تنها می تواند عمل جراحی را مدیریت کند. این وظیفه بیمار است که در مسئولیت مراقبت از این وضعیت مزمن سهیم باشد. دستورالعمل های زیر به منظور کمک به بیماران است تا هر چه سریعتر دوران ریکاوری عمل آندوسکوپی سینوس را سپری و از عوارض جراحی سینوزیت مزمن جلوگیری کنند. بسیار مهم است که بیماران این دستورالعمل ها یا آنچه که توسط جراح شان ارائه شده است را با دقت مطالعه و از آنها پیروی کنند.

اطلاعات این مقاله برای کمک به افرادی است که در حال آماده سازی خود برای جراحی آندوسکوپی سینوس هستند و برای کمک به درک واضح تر خطرات و عوارض جراحی سینوزیت مزمن در اختیار شان قرار می گیرد. با این حال ، اگر سؤالی دارید از طریق این لینک آن را با بهترین فوق تخصص جراحی آندوسکوپی بینی و سینوس ما مطرح سازید و مشاوره بگیرید.

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2022

مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

 

خطرات و عوارض جراحی سینوزیت مزمن

عوارض جراحی سینوزیت مزمن

در زمینه پزشکی ، عوارض زیر در نتیجه عمل جراحی سینوس گزارش شده است. این لیست به منزله همه عوارض احتمالی نیست. در اینجا تنها محض آگاهی بیمار (نه برای ایجاد نگرانی بیش از حد بیماران) در مورد جوانب بالقوه جراحی سینوس اطلاعاتی در اختیار تان قرار گرفته است. جراح هنگام اخذ رضایت نامه جراحی ، خطرات و مزایای جراحی را با شما بررسی خواهد کرد و در همان زمان در مورد احتمال بروز این عوارض با توجه به خطرات احتمالی هر فرد در جراحی صحبت خواهد کرد.

عوارض جراحی سینوزیت مزمن عبارتند از:

  1. عدم دفع عفونت سینوسی یا عود مشکلات سینوسی و یا پولیپ.
  2. خونریزی. در شرایط بسیار نادر ، نیاز به فرآورده های خونی یا انتقال خون لازم است. در صورت نیاز به انتقال خون اضطراری ، بیماران حق دارند كه روش اتولوگ (با استفاده از خون ذخیره شده خود) یا خون اهدا كننده را خود تعیین کنند. به بیماران توصیه می شود در مورد این موارد با پزشک خود مشورت کنند.
  3. ترشحات مزمن بینی یا خشکی بیش از حد یا پوسته پوسته شدن بینی.
  4. نیاز به جراحی بیشتر از نوع تهاجمی تر.
  5. نیاز به ارزیابی آلرژی ، درمان ها یا کنترل های محیطی. جراحی یک درمان یا جایگزین برای کنترل آلرژی یا درمان آن نیست.
  6. عدم بهبودی یا برطرف شدن بیماری همراه با علائمی همچون آسم ، برونشیت یا سرفه.
  7. عدم رفع سردرد های مرتبط با “سینوس یا بینی”. تعیین علت دقیق سردرد می تواند مشکل باشد و ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که به سینوس مرتبط نیستند.
  8. بیمار یا پزشک ممکن است نیاز به مشاوره با متخصص دیگری مانند متخصص مغز و اعصاب را داشته باشد.
  9. آسیب به چشم و ساختارهای مرتبط با آن.
  10. آسیب به پایه جمجمه با مننژیت ناشی از آن ، آبسه مغزی یا نشت مایعات نخاعی.
  11. بی حسی دائمی دندان های فوقانی ، کام یا صورت.
  12. انسداد بینی به دلیل عدم کنترل عفونت یا پولیپ.
  13. طولانی شدن درد ، اختلال در بهبودی و نیاز به بستری شدن در بیمارستان.
  14. عدم بهبودی یا بدتر شدن حس بویایی یا چشایی.

 

آمادگی های لازم برای عمل آندوسکوپی سینوس

آندوسکوپی پولیپ بینی

در بیشتر موارد ، جراحی به صورت سرپایی در بیمارستان ، مرکز جراحی یا کلینیک آندوسکوپی سینوس انجام می شود. در هر مکان ، مراقبت با کیفیت بستری شبانه ارائه می شود. قبل از عمل ، متخصص بیهوشی سوابق پزشکی بیمار را بررسی می کند و بیمار را در تمام مراحل تحت نظر قرار می دهد. اگر پزشک قبل از عمل تست های آزمایشگاهی تجویز کرده باشد ، بیمار باید این کار را چندین روز قبل انجام دهد و کلیه نتایج آزمایشگاه را برای روز عمل به بیمارستان بیاورد.

در صورت امكان و در صورت نیاز به بیمار توصیه می شود شب اول بعد از عمل را در بیمارستان بگذراند.

پزشک پس از عمل معمولاً به بیمار توصیه می کند که شستشوی سینوس با محلول سالین را شروع کند. روش های مختلفی برای شستشوی سینوس ها وجود دارد. بسته به جراحی ای که انجام شده است ، جراح به بیمار بهترین روش برای انجام این کار را توصیه می کند.

به طور کلی ، بیمارانی که جراحی آندوسکوپی سینوزیت انجام داده اند نباید ظرف 10 روز قبل از تاریخ عمل ، آسپرین یا هر گونه محصول حاوی آسپرین مصرف کنند. داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (مانند ادویل) نباید در مدت 7 روز از تاریخ عمل مصرف شوند. بسیاری از داروهای بدون نسخه ، حاوی آسپرین یا داروهایی شبیه به ادویل هستند. بنابراین ، مهم است که تمام داروها را با دقت بررسی کنید. در صورت بروز هرگونه سؤال ، با پزشکانی که داروهای مصرفی تان را تجویز کرده اند (جراح ، پزشک عمومی ، متخصص قلب و یا سایر متخصصان) تماس بگیرید یا با داروساز خود مشورت کنید. بسته به نوع عمل جراحی ، جراح ممکن است بیمار را از مصرف چنین داروهایی برای یک دوره طولانی تر منع كند. استامینوفن (تایلنول) یک مسکن قابل قبول است که معمولاً در حین مراجعه قبل از عمل ، پزشک آن را به عنوان داروی مسکن بعد از عمل ، تجویز می کند. بهتر است این موارد قبل از فرا رسیدن روز جراحی بررسی شوند.

یکی از مهم ترین آمادگی های قبل از عمل این است که بیماران نباید 8 ساعت قبل از زمان عمل جراحی چیزی بخورد یا بنوشند. بیمارستان یا مرکز جراحی جزئیات مشخصی در مورد این که چه زمانی از خوردن و آشامیدن باید اجتناب کرد را به بیمار اطلاع دهد. این منع حتی شامل آب ، آب نبات یا آدامس نیز می شود. افراد سیگاری باید تمام تلاش خود را برای متوقف کردن سیگار انجام دهند یا حداقل تعداد سیگارهای مصرفی خود را تا حد امکان کاهش دهند. این امر به کاهش سرفه و خونریزی بعد از عمل کمک شایانی خواهد کرد.

چنانچه فرد بیمار باشد یا روز قبل از عمل تب داشته باشد باید به جراح اطلاع دهد. اگر بیماری در روز عمل با کسالت از خواب بیدار شود ، همچنان باید طبق برنامه تدوین شده به بخش جراحی مراجعه نماید. جراح و متخصص بیهوشی تصمیم می گیرند که آیا انجام جراحی تحت این شرایط ایمن است یا خیر.

 

در طول عمل جراحی آندوسکوپی سینوس چه اتفاقی می افتد؟

عمل جراحی آندوسکوپی سینوس

در اتاق عمل ، متخصص بیهوشی معمولاً از ترکیبی از گاز و داروی داخل وریدی استفاده می کند تا بیمار را از هوش ببرد و بیهوشی را در سطح ایمن و مطمئن حفظ کند. در طول عمل ، بیمار به طور مداوم تحت نظر قرار می گیرد. جراح و متخصص آندوسکوپی سینوس به همراه تیم جراحی برای هرگونه شرایط اضطراری آماده و حاضر است. علاوه بر جراح و متخصص بیهوشی ، یک پرستار و یک تکنسین جراحی در اتاق حضور خواهند داشت. کل پروسه جراحی معمولاً چندین ساعت طول می کشد. به محض اینکه بیمار به اتاق ریکاوری منتقل شود ، جراح به اتاق انتظار می آید تا با خانواده یا دوستان وی صحبت کند.

 

فیلم جراحی آندوسکوپی سینوزیت

در ویدئوی زیر فیلم عمل آندوسکوپی بینی را مشاهده خواهید کرد:

 

مراقبتهای بعد از جراحی سینوزیت

مراقبتهای بعد از جراحی سینوزیت

بعد از عمل ، بیمار به اتاق ریکاوری منتقل می شود تا پرستار علائم حیاتی بیمار را تحت نظر داشته باشد. معمولاً بیماران پس از بهبودی کامل از بیهوشی ، در همان روز عمل می توانند مرخص شوند. این پروسه معمولاً چندین ساعت طول می کشد. بیماران به یک دوست یا عضوی از خانواده خود نیاز دارند تا آنها را از مرکز جراحی به خانه همراهی کند. یک نفر (یک فرد بالغ و مسئول) باید شب اول بعد از عمل در کنار بیمار باشد تا در صورت بروز هرگونه مشکل بعد از جراحی ، اقدامات لازم را انجام دهد.

بیمار از بدو ورود به منزل باید به رختخواب برود و استراحت كند. همچنین لازم است دو تا سه بالش زیر سر وی قرار دهید. با نگه داشتن سر در بالای قلب ، ادم و تورم ناشی از جراحی سینوس را به حداقل می رسانید. بیماران ممکن است برای استفاده از سرویس بهداشتی از رختخواب خارج شوند اما باید از زور زدن خودداری کنند زیرا این امر ممکن است باعث خونریزی از محل جراحی شود. اگر فرد مبتلا به یبوست است ، باید ملین یا لاکستیو ملایم مصرف کند.

برخی از بیماران ممکن است بعد از عمل چندین روز تورم قابل توجهی در بینی ، لب فوقانی ، گونه ها یا اطراف چشم داشته باشند. این تورم طبیعی است و به تدریج از بین خواهد رفت. بیماران می توانند با گذاشتن یک کمپرس یخ روی صورت ، پل بینی و چشم ها تا آستانه تحمل ، به کاهش آن کمک کنند. این کار همچنین به ورم و درد بعد از عمل نیز کمک خواهد کرد. برخی از بیماران از بسته سبزیجات یخ زده (به عنوان مثال کیسه نخود فرنگی یخزده) به جای کمپرس یخ استفاده می کنند که این روش هم ایده آل است. مواد یخ زده را باید با استفاده از یک حوله یا وسیله ای مشابه از پوست جدا کرد تا از آسیب دیدگی پوست جلوگیری شود. بسیاری از پزشکان توصیه می کنند دوره های 15 دقیقه ای از کمپرس یخ استفاده کنید و سپس 15 دقیقه استراحت دهید تا به پوست آسیب نرساند.

خونریزی متوسط ​​از بینی طبیعی است و به تدریج کاهش می یابد. پانسمان گاز ، خون را جمع می کند و در صورت لزوم باید تعویض شود. تعویض هر یک ساعت این پانسمان ها در ساعت 24 ساعت ابتدایی بعد از عمل ، امری معمول است. توصیه می شود قبل از جراحی ، گاز استریل بخرید تا جهت تعویض پانسمان در روز اول ، کمبود نداشته باشید. بعد از چندین روز احتمالاً دیگر نیازی به استفاده از پانسمان نخواهید داشت. تا زمانی که جراح دستور داده باشد ، از مصرف آسپرین ، داروهای حاوی آسپرین یا داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (مانند ایبوپروفن یا ادویل ، ناپروسین و غیره) خودداری کنید ، زیرا چنین داروهایی ممکن است خطر خونریزی و لخته شدن تدریجی را در محل جراحی افزایش دهند.

 

دوره ریکاوری جراحی آندوسکوپی سینوس چه مدت طول می کشد؟

کلینیک آندوسکوپی سینوس

بسته به گستردگی جراحی ، بهبودی ممکن است چند روز طول بکشد. ممکن است احساس راحتی کامل به شکل نرمال 3 تا 5 روز طول بکشد. بیماران باید از فعالیت هایی که ضربان قلب یا فشار خون را افزایش می دهد ، مانند دویدن ، ورزش کردن ، وزنه برداری یا سایر فعالیت های مشابه خودداری کنند. پیروی از راهنمایی جراح مبنی بر این که چه موقع می توان تمام فعالیت های عادی را از سر گرفت ، ضروری است. تا آن زمان ، بیماران باید فقط استراحت کنند و فشار بدنی را محدود سازند.

 

هزینه عمل سینوزیت چقدرهست ؟

هزینه تخلیه سینوس

هزینه جراحی آندوسکوپی سینوس بر اساس عوامل متعدد ، رنج گسترده ای دارد. از اینرو لازم است جهت برآورد هزینه جراحی حتما مراجعه حضوری داشته باشید. هزینه عمل سینوزیت در بیمارستان دولتی نیز از این قاعده مستثنی نیست. با این حال جهت مشاوره و اطلاع از هزینه تخلیه سینوس می توانید به این لینک مراجعه فرمایید.

 

بهترین جراح آندوسکوپی سینوس در تهران

بهترین جراح آندوسکوپی سینوس
فوق تخصص جراحی آندوسکوپی بینی و سینوس

خوشبختانه مفتخریم به اطلاع شما عزیزان برسانیم که مرکز ما واقع در محدوده شمال تهران (شریعتی ، قلهک ، زرگنده ، دروس ، ظفر ، کدویی ، میرداماد ، تجریش ، فرمانیه ، پاسداران) ، افتخار حضور بهترین متخصص آندوسکوپی سینوس در تهران را دارد. پس چنانچه به دنبال بهترین جراح آندوسکوپی سینوس در تهران ، فوق تخصص جراحی آندوسکوپی بینی و سینوس ، متخصص آندوسکوپی سینوس ، آندوسکوپی پولیپ بینی و یک کلینیک آندوسکوپی سینوس خوب در تهران هستید ، به شما مرکز خودمان را معرفی می کنیم.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر ، مشاوره و نوبت دهی به این لینک مراجعه کنید.

شاد و سلامت باشید.

تحقیق و ترجمه: مینو زرفش

منبع:

medicinenet

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا